30.09.2017

Tro! 

Noen tror på gud og satan,  andre allah osv osv!!  

Våkne mann....  Tror selv på 2 ting.  Kjærlighet og hat!  

Tror på kjærligheten til livet, kjærligheten mellom 2 mennesker, og sammenhold mellom flere. 

Om det virkelig var en gud hvor var han første gang jeg våknet mitt på natten til at min mor ble banket opp! Hvor var gud når jeg ble personen jeg ende er idag som 11 åring?!  Hvor var gud når ting begynte og gå så alt for gale? 

Som 11 åring ble jeg meg, det vil si ja skylderen, han alle gir skylden han som alltid tar skylden for andre. Han som tar skylden og gir andre en mulighet til og ikke gjøre samme feil igjen. 

Hvor var han første gang jeg bodde på gaten, hvor er han nå igjen som jeg bor ute og har bodd i 1 mnd?! 

Nei vi velger selv troen innbiller oss selv det er mere mellom himmel og gjord, vi tror det finnes noe godt der ute.. 

Fakta er vi lever i helvete og kommer til himmelen. 

Blir litt info fakta ommeg, det rundt så er det livet og spillet begynner. 

#livet #krimminel #gjeng #skamm #narkotika #viljar #alkohol #piller #mc #gaten #alene #ingen hjelp 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

akaviljar

akaviljar

27, Bergen

Hvem er jeg? Jævlig godt spørsmål... Er mann på 27 år. Veien ut av det Kriminelle! Fakta om meg. Fra Bergen, arbeidsvillig snill og trivelig fyr. Jobber eg har hatt. Lakseoppdrett, fisker, vekter, dørvakt, produksjon av persienner, gravd ned dødefolk, steaming av grøfte, gravearbeid, brøyting. Har levd det Kriminelle livet siden jeg var 10 år gammel og innser at det er på tide å komme seg ut, men er det virkelig så enkelt og i det hele tatt mulig? Har vert medlem av gjeng MC og gjort alt fra innbrudd, butikktyveri, utpressing, vold, innkreving, salg av stoffer, steroider, bomber og det meste man egentlig kan tjene penger på. I denne bloggen vil jeg fortelle alt fra start til siste slutt, følg med å se om jeg kommer levende ut av det. Blir ikke nevne navn klubb eller noe her. Har vært i media NRKs hjemmeside kan du søke meg opp som den fordømte. Livet er 2 spill samtidig, sjakk og puslespill. Må samle brikkene legge dem rett bruke nettverket og spille spillet (livet) mens du kan. I sjakk har jeg bare 10 brikker igjen, forteller mere om det senere. Når jeg ligger på dødsleiet, vil jeg ligge der og tenke. Dette var gøy bra liv, la oss gjøre det en gang til :-) Har utnyttet og brukt folk mine brikker de dem det handler om vil skjønne det fort. Ja forteller alt.

Kategorier

Arkiv

hits